Filehost.ro - gazduire fisiere
Useri Pe Antlinc
Bine ati venit pe pagina neoficiala a retelei antlinc.. pagina creata special pentru Userii acestei retele ! Va rugam sa treceti pe la toate rubricile si eventual sa si postati !
Nou pe simpatie:
sayler_moon_19
Femeie
25 ani
Bacau
cauta Barbat
26 - 46 ani
Useri Pe AntlincReguliInregistrareLoginPozeNu sunteti logat. Lista Forumurilor Pe Tematici
Useri Pe Antlinc / Probleme /

Virusi in share pe hub

Pagini: 1 Moderat de Newanda
Geo
Membru
Postari: 58
ieri Dacia Sorin a avut o problema.toate fisierele cu extensia jpg,mp3 ii erau dublate cu niste fisiere *.jpg.exe,*.avi.exe,*.mpg.exe,*.gif.exe,*.mp3.exe,*.midi.exe *.wma.exe etc. astazi am luat si eu un astfel de fisier sa il testez sa vad ce se intampla............si o sa vedeti ce se intampla in urmatorul screenshot

Geo
Membru
dovada

Virusi in share pe hub - Geo - Probleme
Virusi in share pe hub – poza de Geo, in Probleme · 47.5KB

Geo
Membru
una mai mica sa se vada bine

Virusi in share pe hub - una mai mica sa se vada bine - Probleme
Virusi in share pe hub – poza de Geo, in Probleme · 28.9KB

Geo
Membru
mai multi

Virusi in share pe hub - Geo - Probleme
Virusi in share pe hub – poza de Geo, in Probleme · 28KB

BigGun
Administrator
Postari: 331
da super tare am patzit si eu lucrul asta acum o saptamana sau doua.. doar ca alea imi apareau toate ca jpg-uri si ocupau exact 28 de kilo fiecare.. super tare faza cred ca ala este modul lor de a se inmultii sa ajunga peste tot.. alta problema nu am avut... decat ca au aparut pe unde ti-era lumea mai draga.. si au fost cam greu de sters... dar am rezolvat problema..

[Traian]Andrei
Vizitator

Nu stiu dc asta e topicul potrivit, insa un mesaj pt natiune nu strica. Asadar,

ATENTIUNE NATIUNE:
- daca vi se promit fete goale, baieti dotati si filme xxx fulll length insa numai daca instalati nu stiu ce player special
- daca credeti ca v-a pus Dumnezeu mana in cap si castigati nu stiu ce vila, masina sau excursie numai daca dati un click pe nu stiu ce tampenie pt a intra la o super-tombola
- daca vi se ofera... antivirusi gratuit pe internet
FITZI 95% SIGURI CA LUATI TZEAPA! De obicei asa se ia un virus de pe net. Si daca e cu acceptul vostru, nici un firewall sau antivirus, cat de smecher o fii el, nu poate sa va apere 100%.

ASADAR: DACA E MOCA, pune-ti intrebarea fireasca DE CE inainte sa dai click pe OK sau ACCEPT.
Internetul poate sa fie gratuit, insa nu mereu este degeaba!

Pagini: 1  
Mergi la